Veckobrev vecka 22 och 23

Hejsan Alla!

Vilken härlig vecka vi haft! Blandat väder men vi har varit på verandan och eller ute och lekt när det både regnat och när solen skinit. Vi fick bort vår stora stock på baksidan av gården eftersom den började bli väldigt murken samt att myrorna byggde bo i den! Stocken på framsidan tänker vi gräva ner så att den inte blir högre än 60 cm (kommunregler).

5-åringarna har besökt sina blivande skolor i veckan och jag tror att samtliga barn tyckte det var jättekul och spännande.

Nästa vecka firas Danmarks grundlagsdag, Sveriges nationaldag, Ålands självstyrelsedag och Portugals nationaldag och dessutom Pingst och Heliga trefaldighetens dag! Annica, Elias och Levis fyller år så det är en vecka i firandes tecken!

På torsdag blir det också lite speciellt firande i och med att jag slutar. Jag vill redan nu passa på att tacka alla för en helt underbar tid på Sörgården. Jag har trivts hela tiden och känt att det varit både spännande och roligt att komma till jobbet. Stort TACK till alla barn, föräldrar och personal!

Kram

Inge