Veckobrev vecka 18 o 19

Veckobrev vecka 18-19

Hejsan alla!

Vilken festmånad vi är i. Sommarvärme att njuta av och många roliga saker att se fram mot. Kevin (William Åbergs lillebror) har börjat hos oss, och det fungerar jättebra. Maggan har fått en fast tjänst här på Sörgården efter två år. Kul, och varmt välkommen Maggan!

Fritidshemmets dag är det på tisdag så det uppmärksammar vi med en stadsutflykt till något kondis med fritidsbarnen. Teater är det på onsdag så några barn åker dit. 5-åringarna åker till Leos lekland på måndag och måndagen därpå åker de till Arboga och badhuset. 15 maj har vi medlemsmöte och den 18:e maj kommer vi att fira förskolans dag samt ha familjefest på kvällen.

Klämdagen 26 maj har Sörgården stängt för utvecklingsdag.

Sista veckan i maj börjar skolbesöken för de barn som kommer att börja förskoleklass till hösten.

Lukas fick en lillebror i lördags, så stort GRATTIS!

Josef Slutade fritids här i fredags eftersom mamma är mammaledig nu och väntar ivrigt på tillökningen i familjen. Ska vi gissa på en pojke? Vet inte vad som är i vattnet här i Munktorp, det föds nästan bara pojkar 🙂

Ha det gott!

Personalen genom